Binnenkort hier te bestellen. Als je het leuk vindt schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan krijg je bericht zodra we open zijn.
Groetjes Alpaca hug.

Laat het goud van de Andes je omhelzen door onze prachtige collectie uit Peru.

Alpacahug VestMyra Remy importeert al ruim twintig jaar handel van over de gehele wereld. Zij onderscheidt zich door altijd op zoek te blijven naar mooie en luxe producten. Een surfvakantie bracht haar voor het eerst naar Peru en daar werd zij op slag verliefd op de mooie wollen poncho’s en truien op de lokale Inca markten. Zij leerde haar dat Alpaca wol vanwege de duurzaamheid en zachtheid al in de pre-inca tijd werd gedragen. Vol inspiratie en energie ontwierp Myra bij thuiskomst een nieuwe productlijn en legde zij contact met een fabriek die op een duurzame en milieuvriendelijke wijze alpaca wol fabriceert.

Dankzij Alpaca Hug zijn deze exclusieve producten voor jou beschikbaar. Alpaca Hug levert direct vanuit de fabriek en zonder tussenkomst van de groothandel. De modieuze basics zijn er in verschillende blends, variërend van 50 tot 100 procent alpaca of royal baby alpaca. Er is een ruime keuze, waardoor het met ieder budget haalbaar is om je door deze luxueuze wol te laten omhelzen.